Selecteer een pagina

Wat je uitstraalt trek je aan. Laat jouw identiteit overlopen in jouw branding

 

WAAROM BRANDING FOTOGRAFIE

 EEN GOED IDEE IS 

Maak de beste eerste indruk

Laten we samenwerken om jouw verhaal te vertellen in beeld.  Foto’s die jouw kracht laten zien en die indruk zullen maken in jouw marketing.  

Val op tussen anderen

Hoe meer je jezelf bent, hoe minder je bent als iemand anders en dat maakt je uniek! Laten we dit vertalen in beeld.  

Maak verbinding met jouw publiek

Laten we de kracht van beeld omzetten in beeld dat vertrouwen en een band opbouwt tussen jou en jouw publiek. 

Houd tijd over met een portfolio 

Een goede portfolio zorgt dat je een goed social mediaplan kunt maken en foto’s kan plaatsen die passen binnen jouw branding. Dat scheelt enorm veel tijd. 

PERSONAL BRAND EN BUSINESS FOTOGRAFIE

Jouw identiteit vertalen in branding! Krijg jouw eigen portfolio vol met beelden die jouw verhaal vertalen, die andere laten zien  wie je bent en waar je voor staat. Hiermee heb je voor elke gelegenheid beelden om meteen in te zetten op je website en voor je Social Media.

N

Kick off gesprek

N

Incl: Soulbrand Visiestrategie™

N

1 uur videocall voorbereiding

N

Visiebord

N

Heerlijke fotoshootdag

N

100+ foto's

N

Styling & Visagie

N

Heerlijke lunch

PERSONAL BRAND EN BUSINESS FOTOGRAFIE

Jouw identiteit vertalen in branding! Krijg jouw eigen portfolio vol met beelden die jouw verhaal vertalen, die andere laten zien  wie je bent en waar je voor staat. Hiermee heb je voor elke gelegenheid beelden om meteen in te zetten op je website en voor je Social Media.

N

Kick off gesprek

N

Incl: Soulbrand Visiestrategie™

N

1 uur videocall voorbereiding

N

Visiebord

N

Heerlijke fotoshootdag

N

100+ foto's

N

Styling & Visagie

N

Heerlijke lunch

Welke beeld heb je nodig? En waar je moet je aan denken? 

 

Foto’s die jouw verhaal vertellen, jouw boodschap delen en jou laten zien zoals je bent …. Een mega kans om op te vallen. Want zoveel ondernemers slaan die stap over en lopen daardoor veel klanten mis.

Om het jou makkelijker te maken heb ik voor jou de BRANDING FOTOGRAFIE BRAINSTORM. Een goede voorbereiding is de helft van het werk. 

 

ONDERNEMERSDAGEN

Als (startende) ondernemer toch een stap…. zichtbaar worden. Ben je al zover? Hoe wil je zichtbaar zijn? Durf je zichtbaar te zijn?

Tijdens deze ondernemersdagen  ga je werken aan jouw zichtbaarheid en ontmoet je andere ondernemers om ervaringen mee uit te wisselen.  En natuurlijk krijg je mooie foto’s die je in kan zetten in je zichtbaarheid.

WORKSHOPDAG DURF ZICHTBAAR TE ONDERNEMEN

Weet je, veel (startende) ondernemers vinden het spannend; zichtbaar zijn. Te gaan staan voor waar ze in geloven. Een ondernemende workshop om hier aan te werken samen met andere ondernemers en leer samen hoe je zichtbaar wordt.

LEES MEER

SOULBRAND PHOTO NETWERKMIXER

Bij jouw zichtbaarheid horen natuurlijk ook foto’s die jouw verhaal vertellen. Maar je bent nog niet zolang bezig. Weet nog niet goed wat je verhaal is, maar je wilt jouw wel vast kunnen laten zien. Dan heb ik de oplossing voor jou:

  • Werken aan je visiestrategie.
  • Een dag met andere ondernemers
  • Een ondernemend programma met een thema.
  • Geweldige foto’s  om in te zetten voor jouw zichtbaarheid

LEES MEER

OOK INTERESSANT

Wil je een korte opfrisser of juist een heel traject, waar we samen aan het werk gaan vanaf de start naar je branding en je launch. 

ONDERNEMERS PROFIEL PORTRETTEN

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Zorg er daarom voor dat deze goed is. Met een goede foto maak jij het verschil.

Een korte shoot, met snel resultaat. In de studio of op locatie

 

LEES MEER

START BRAND LAUNCH

Samen kijken we naar jouw visie, jouw missie  en wie jouw ideale klant is. Daarnaast natuurlijk ook wat je uniek maakt en wat de perfecte beelden zullen zijn om deze klant aan te trekken en jou echt weergeven zoals je bent. 

Een programma aangepast aan je wensen. Voor starters of her-branding. 

Pakketten, afhankelijk van jouw wens waarin we op zoek gaan naar jouw visie, missie en ideale klant. Uit te breiden met design en website.

LEES MEER

MIJN WAAROM

Zolang ik kan herinneren ben ik een beelddenker geweest. Dit maakt dat beelden makkelijk bij mij binnen komen en ik dingen makkelijk met elkaar in verband kan brengen. Heel handig in mijn beroep. De beelden die ik heb zet ik om in een visueel verhaal. Hoe geweldig is het dan om dit te kunnen inzetten jou als ondernemer, jouw echte stem, kracht  en zichtbaarheid te vinden. 

Wanneer ik het over “zichtbaarheid” heb, dan bedoel ik niet alleen de mogelijkheid om te kunnen  waarnemen met je ogen. Het gaat niet alleen om het maken van goede foto’s of het maken van een prachtig stijl en design concept voor het bouwen van je website. Het is ook de kracht van vooruitkijken wat er nog komen gaat. Nee, niet in een glazen bol. Maar het uitzetten van je route als soulgedreven ondernemer.

“Visies worden niet geboren in je gedachte. Ze komen op vanuit je ziel” Wanneer iets voor komt vanuit je “Soul’s Essence” dan weet je dat je een sterk beeld hebt.  Deze Essence van je Soul geeft je verhaal weer en laat je opgaan in de ervaring waarin een persoon, een ding of gebeurtenis levendig naar voren komt in je geest en het je hart laat raken.

Jouw persoonlijke branding en styling is een weergave van deze “Soul Centered Visie” Het geeft jouw kracht weer, jouw spirit. Dus ik geloof dat je een “spirit Brand” nodig hebt zodat je weet wie jij bent en waar je onderneming voor staat.

En daar ligt nu precies mijn passie. Niets maakt mij gelukkiger dan jou zichtbaar te maken. Samen te werken aan jouw verhaal, jouw pad, jouw visie en missie, je ideale klant.

 

 

 

IF YOU DON’T DEFINE YOUR BRAND, OTHER PEOPLE WILL

All Rights Reserved
Copyright © 2018 Sandra Busch inc.

(web)Design, text & Photography Sandra Busch