Selecteer een pagina

Familie fotografie op locatie

www.idfotografie.nl

 

Een leuk cadeau voor bij opa en oma aan de muur. Maar natuurlijk ook voor het gezin zelf.

Met alleen je eigen gezin of zelfs de hele familie. 

Foto’s maken werkt het best als het op een ontspannen en spontane manier gaat. Dus lekker naar buiten, de kids lekker hun gang laten gaan. Op speelse wijze zorg ik ervoor dat de kinderen op hun mooist in beeld komen. Een werkwijze die ook voor de papa’s en mama’s goed werkt. 

Ik woon in een heel mooie omgeving met veel natuurlijke locaties, maar jullie mogen natuurlijk ook zelf een mooie locatie bedenken. Denk ook eens aan een industriële of authentiek landelijke omgeving. 

Wat heel bijzonder en leuk is, is om een jullie eigen familie traditie vast te leggen of een bepaalde activiteit.
Doen jullie altijd iets samen zoals “zaterdag spagettiedag” of elke zaterdag samen voetballen… of … wat jullie maar voor traditie hebben. Dit is geweldig om vast te leggen. Ongetwijfeld zorgt het voor veel lachmomenten. Een leuk uitje met een blijvende herinnering. 

Een familie-fotoshoot duurt ongeveer een uur. Tijdens de fotoshoot worden er ook foto’s gemaakt in verschillende samenstellingen. Bijvoorbeeld de kinderen en de ouders samen en apart. Kijk hieronder voor meer informatie of neem contact ons op via de button contact.