over ons

Onze studio

 

Wij hebben de beschikking over een heel bijzondere studio. Een theater met vide op de boven verdieping.

Dit maakt het mogelijk om ook foto’s van bovenaf te maken. De studio heeft een glazen dak, waardoor foto’s met daglicht ook mogelijk zijn. Het is een gezellige ruimte waar je je snel thuis voelt. Tevens hebben wij de gezellige ontvangstkamer, een mooie en ruime visagieruimte en kleedkamer.

De studio biedt ruimte voor verschillende activiteiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Over mij

 

Het is voor mij een doelstelling jou zoveel mogelijk jezelf te laten zijn voor de camera. Een technische goede foto maken duurt niet zo lang… mensen even de ruimte geven los te komen daarentegen kost wel tijd. Ik werk niet met een tijdsklok. Want dat is niet fijn voor jou, maar het is ook niet de manier waarop ik wil werken. Voor mij is het behouden van de passie voor dit vak en het gevoel wat jij aan het einde van de shoot hebt het belangrijkst.

Een uitdaging ga ik niet uit de weg en in overleg is ook veel mogelijk. Ik denk graag mee en heb vaak wel een ingeving wat ik kan doen om het bijzonder te maken.

Mijn passie voor fotografie is heel uitgebreid. Ik kan mij daarom niet binden tot een specialiteit. Je kan dus voor verschillende soorten fotografie bij mij terecht. Klik hieronder op wat je graag wil zien.

Maar ik heb ook nog een heel andere kant. Fotografie met een randje.

Hiervoor heb ik een aparte website: www.sandrabusch.com 

 

ik