JIJ in beeld

BRANDING

fotografie voor website, social media en promotie

WAAROM BRANDINGFOTOGRAFIE 

EEN GOED IDEE IS 

 

Maak de beste eerste indruk

Laten we samenwerken om jouw verhaal te vertellen in beeld.  Foto’s die jouw kracht laten zien en die indruk zullen maken in jouw marketing.  

Val op tussen anderen

Hoe meer je jezelf bent, hoe minder je bent als iemand anders en dat maakt je uniek! Laten we dit vertalen in beeld.  

Maak verbinding met jouw publiek

Laten we de kracht van beeld omzetten in beeld dat vertrouwen en een band opbouwt tussen jou en jouw publiek. 

Houd tijd over met een beeldportfolio

Een goede portfolio zorgt dat je een goed social mediaplan kunt maken en foto’s kunt plaatsen die passen binnen jouw branding. Dat scheelt enorm veel tijd. Jij kan jouw verhaal vertellen op elk moment

Jouw op maat gemaakte beeldportfolio bevat beelden voor jouw:

  • Website
  • Social Media
  • Promotiemateriaal

Dit zijn onder andere:

  • Jij aan het werk
  • In beeld met de klant
  • Lifestylebeelden
  • Profielportretten
  • Neutrale achtergronden
  • Stockbeelden

DE ID-STRATEGIE VOOR JOUW PERFECTE BEELDPORTFOLIO

Branding is een belangrijk onderdeel voor jou als ondernemer. Een prioriteit zelfs. Voor brandingsportretten werk ik de met ID-strategie  zodat het beeld de look en feel heeft voor de juiste merkbeleving. 

IDENTITEIT

Jouw brand/merk is afgeleid van wie je bent, wie je wilt zijn en hoe je gezien wilt worden. Bent jij het innovatieve buitenbeentje in uw branche? Of de ervaren, betrouwbare? Is jouw product de dure, hoogwaardige optie of de goedkope, hoogwaardige optie? Je kunt niet allebei zijn, en je kunt niet alle dingen voor alle mensen zijn. Wie je bent, moet tot op zekere hoogte gebaseerd zijn op wie je doelgroep wil en nodig heeft.

BRANDING

Branding is het neerzetten van jouw bedrijf op een manier die een sfeer, gevoel, consistentie creëert, met de bedoeling een bepaalde boodschap over te brengen, jouw belofte aan de klant! Wanneer mensen aan jouw bedrijf denken, dan wil je dat ze dit op een positieve manier kunnen beschrijven. Op de unieke manier zoals jij wilt dat jouw bedrijf wordt gezien. Het vertelt hen wat zij van jouw producten en diensten kunnen verwachten en het onderscheidt jouw aanbod van dat van uw concurrenten. 

FOTOGRAFIE/ VIDEO

Wanneer je weet wat je brand inhoud kan je verhaal vertellen met sterk beeld. Dit wordt ook bepaald door door keuze van locatie, houding en uiterlijke styling.
  Een belangrijk uitgangspunt is dat foto’s verschillend kunnen zijn, maar dat ze allemaal dezelfde boodschap hebben met een consistente kleurenpalet en gevoel.

Alles draagt bij aan jouw persoonlijke en bedrijfsidentiteit. 

 

“Wat je uitstraalt trek je aan.

Laat jouw identiteit overlopen

in jouw

branding”

 

Plan van aanpak!

 

N

Kennismakingsgesprek live of via zoom om wensen af te stemmen.

N

ID visie strategie en shotlist opstellen gebaseerd op jouw branding. Dit wordt live of via zoom besproken (1,5 uur). Je ontvangt van te voren werkdocumenten ter voorbereiding.

N

Locatieadvies; samen bedenken we wat de beste locatie zal zijn.

N

Meerdere kledingwissels. Je ontvangt hiervoor vooraf advies (incl. visagieadvies) omdat jouw kledingkeuze meespeelt in jouw branding.

N

Binnen 7-12 werkdagen kun je op een gepersonaliseerde website de foto’s uitkiezen. De gekozen foto's ontvang binnen 5 werkdagen na keuze..

N

De mogelijkheid om extra foto’s te bestellen. De kosten hiervan zijn 12,50 euro per beeld maar bestel meer dan 5 foto's dan ontvang je korting.

N

Twee maand toegang tot mijn eigen beeldportfolio om stockfoto's te downloaden voor social media

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW  reis en parkeervergoeding.
Heb jij andere wensen of ideeën? Een shoot op maat kan altijd. Een zoomafspraak is zo gemaakt en we komen dan samen zeker tot een mooi plan!

Zichtbaar met beeld dat jouw verhaal verteld

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik heb nog geen onderneming of ben nog aan het begin, kan ik al wel vast starten?

Ja, eigenlijk is dat zelfs de beste positie op te beginnen. Want dan begin je echt op de goede manier. Je leert namelijk eerst wat jezelf wilt en kan. En wie jij bent en waar je voor staat. Dus zelfs als je er nog niet helemaal uit bent kan je starten. Het enige wat je nodig hebt is een talent en weten wat jouw uniek maakt en zelfs als je dat nog niet duidelijk hebt… dat halen we er wel uit. Don’t worry, iedereen wordt geboren met een missie 🙂

Wat als ik al een branding heb en al weet wat ik wil.

Super. Dat betekend dat wij heel snel een plan hebben en aan de slag kunnen. Je kan snel door de lijsten en wie weet wat voor extra  ideeën je nog krijgt. Hoe meer je al weet en kan, hoe beter voorbereid en extra tijd om er een schepje boven op te doen.

Is dit de goede tijd voor mij?

Als ik eerijk ben is elk moment het juiste moment als het aankomt op groei en te agan leven naar alles wat je in hebt. Je bent er eigenlijk al. Ook al ben je je daar niet altijd van bewust. Je hebt alle tools in je. Het is aan jou wanneer je deze in beeld gaat brengen. Zo als jij nu zichtbaar wilt zijn er voor wil gaan dan is dit het juiste moment. Je zal zien dat de kosmos je dan de juiste tools geeft dit ook te kunnen doen. Ja daar is lef voor nodig. Maar daarom doen we het ook samen. Net even dat steuntje in je rug.

Wat als ik nog meer vragen heb?

Geen probleem Email sandra@idfotografie.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Zijn de kosten aftrekbaar?

Zelf zie ik het als een investering in je leven en in je business. Deze vraag kent 2 antwoorden: 1. Je hebt (nog) geen bedrijf. Wanneer je deze alsnog gaat starten dan kun je dit zien als kosten in de aanloopfase. Het is goed om te weten dat er een regeling bestaat waardoor deze kosten (alsnog) aftrekbaar zijn.  2. Je hebt al een bedrijf. Boekhoudkundig kun je het factuurbedrag dan opgeven als kosten. Daarnaast is de BTW afhankelijk van jouw branche verrekenbaar. Meer info op de site van de Belastingdienst.

Welke kleding zal ik aan doen?

Kleding is een onderdeel van jouw branding. In de voorbereiding besteden wij hier aandacht aan zodat je kleding aan kan die aansluiten bij de sfeer die je wilt uitstralen. 

Zorg jij voor de make-up?

Visagie zit bij mij niet standaard in het pakket omdat ik vind dat je zoveel dicht mogelijk bij jezelf moet blijven. Wel krijg je de nodige tips van te voren omdat het wel verstandig is je eigen make-up iets dikker aan te zetten. Mocht je wel visagie wensen; ik heb de nodige contacten in deze hoek. 

Op welke locaties werk jij?

Ik werk in heel Nederland, maar ook daarbuiten. 

Is naamsvermelding nodig?

Bij publicatie is naamsvermelding  inderdaad wenselijk. De foto’s mogen wel rechtenvrij voor al jouw uitingen worden ingezet. 

Ach nee, het regent op de shootdag en nu?

We houden het weer natuurlijk in de gaten en indien het slecht weer is wordt de shoot verschoven. 

Is het kennismakingsgesprek gratis?

Ja, deze is gratis 🙂 Belangrijk uitgangspunt voor mij is de klik. Op foto gaan is al spannend, dan is het wel belangrijk dat er wederzijds een goed gevoel is. 

Als jij niet zelf bepaald hoe je wil overkomen, doen anderen dat voor jou?

All Rights Reserved
Copyright © 2018 Sandra Busch inc.

(web)Design, text & Photography Sandra Busch

Quick Links

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie, aarzel niet en neem contact op.