SOULBRAND FOTOPORTFOLIO

Jij in je kracht, een beleving die maakt dat je op een heel andere manier naar je zelf kijkt en heel belangrijk…. jouw ondernemersverhaal in beeld.

SOULBRAND FOTOPORTFOLIO

Jij in je kracht, een beleving die maakt dat je op een heel andere manier naar je zelf kijkt en heel belangrijk…. jouw ondernemersverhaal in beeld.

WAAROM BRANDING FOTOGRAFIE EEN GOED IDEE IS 

Maak de beste eerste indruk

Laten we samenwerken om jouw verhaal te vertellen in beeld.  Foto’s die jouw kracht laten zien en die indruk zullen maken in jouw marketing.  

Maak verbinding met jouw publiek

Laten we de kracht van beeld omzetten in beeld dat vertrouwen en een band opbouwt tussen jou en jouw publiek. 

Val op tussen anderen

Hoe meer je jezelf bent, hoe minder je bent als iemand anders en dat maakt je uniek! Laten we dit vertalen in beeld. 

Houd tijd over met een portfolio 

Een goede portfolio zorgt dat je een goed social mediaplan kunt maken en foto’s kan plaatsen die passen binnen jouw branding. Dat scheelt enorm veel tijd. 

HOE GAAN WE AAN HET WERK

1

Kick Off gesprek

Neem mijn contact met mij op en we bespreken jouw wensen zodat jouw wensen besproken kunnen worden en natuurlijk de shoot te plannen

2

Soulbrand Visiestrategie™

Je ontvangt gratis mijn programma met:

  • Style en kleding advies
  • Cheatsheet met poseeroefeningen
  • Invul templates
  • Figurantenadvies
  • Checklijst wat je mee kan nemen.

 

3

1 uur videocall voorbespreking

Wij bespreken jouw antwoorden uit het programma en maken een plan van aanpak voor de fotoshootdag. En bespreken zaken als styling, visagie etc.

4

Fotoshootdag 

Geniet van een heerlijke fotoshoot. Wij gaan je ontzorgen, lekker lunchen en zorgen dat jij helemaal jezelf kan zijn en halen het beste in je naar boven. Dit vertalen we in geweldige foto’s die jouw verhaal vertellen. 

 

5

Deel jouw foto’s 

Je ontvang 100+ foto’s waarvan een selectie high end ge-edit worden als highlighters. Jouw eigen portfolio en visienaslagwerk zodat je het steeds weer in kan kijken en zorgen dat je branding klopt. 

 

Jij hebt een passie om het mooiste in de mens naar boven te brengen. Je hebt mij geholpen mijn grenzen te verleggen door op een positieve manier op mij in te spelen. De echte ik te laten zien in beeld.

Nu een jaar later merk ik dat het mij veel heeft gebracht. Ik durf dichter bij mij zelf te blijven en kijk op een heel andere manier naar mij zelf.  

Karin Boekhold

IF YOU DON’T DEFINE YOUR BRAND, OTHER PEOPLE WILL

All Rights Reserved
Copyright © 2018 Sandra Busch inc.

(web)Design, text & Photography Sandra Busch